Verbouwingsinpsiratie? Jouw woonagenda voor dit najaar!

September, oktober, november; het zijn dé woonmaanden.
De herfst is inmiddels aardig begonnen. Een lekker gezellig huis lonkt. Tijd om je te oriënteren op de nieuwste trends en mogelijkheden voor je (nieuwe) huis.
Verschillende beurzen en activiteiten worden dit najaar georganiseerd om jou een goed beeld te geven van de ontwikkelingen rondom wonen en verbouwen.
Dus wil je verbouwen dan staan er veel bijeenkomsten op de agenda.

120717_planning

Zoek een beurs die bij je past.
Alle beurzen hebben een andere invalshoek. Van inspiratie en design tot praktische oplossingen voor je verbouwing. Ga, voor je op pad gaat, na waar je naar op zoek bent.
Door je goed voor te bereiden weet jij waar je naar op zoek bent. Zo raak je niet overspoeld door de hoeveelheid informatie die op je af komt.
Het gratis werkboek Jouw Droomhuis In Beeld biedt je goede handvatten om jouw wensen in beeld te krijgen.

Hieronder vind je een overzicht van de komende evenementen.

Inside Design

27-29 september Amsterdam

Inside Design is het eerste evenement. Komend weekend zelfs al. Dus ga op pad en ontdek veel design in een Amsterdamse setting.

Woonbeurs Amsterdam

1-6 oktober Amsterdam

De jaarlijkse woonbeurs in de RAI in Amsterdam biedt je een dag lang rondsnuffelen. Van grote interieurmerken tot minder bekende designers vind je op de beurs. Ook kan je kennis maken met verschillende interieurontwerpers/
Zie de aanbieding om voordelig je kaarten te kopen.

Maasvallei wonen beurs

5 & 6 oktober Cuijk

stoel_geelEen regionale woon- en bouwbeurs: de Maasvalleiwonen beurs in het Inspyrium in Cuijk. Ruim vijftig bedrijven uit de noordelijke Maasvallei & Land van Cuijk presenteren zich tijdens deze tweedaagse bouw- en woonbeurs. Voor iedereen met interesse in verbouwen. En Brabants georiënteerd is.

Dutch Design Week

19-27 oktober Eindhoven

Eindhoven is hip. Het meest bekende designevenement vind je hier in de week van  19 – 27 oktober 2013; de Dutch Design Week. Veel inspiratie, nieuwe en oude ontwerpers naast elkaar. Het grootste designevenement van Nederland.

Beurs Eigen Huis (Ver)Bouwen & Inrichten

18-20 oktober Utrecht

Van vrijdag 18 t/m zondag 20 oktober wordt de beurs Eigen Huis (Ver)Bouwen + Inrichten georganiseerd in de Jaarbeurs Utrecht. Je vind er een groot overzicht van aanbieders op het gebied van verbouwen en inrichting.

D-Day Design

15-17 november Maastricht

Ga voor de 8e editie van D-Day naar de Timmerfabriek in Maastricht. Van 15 t/m 17 november 2013 is hier een podium voor design te bezoeken.
Naast de beurs vind je er een expositie en een veiling van design tegen een betaalbare prijs.

Kortom

De komende maanden is er veel te beleven op het gebied van wonen en verbouwen.
Tijdens een beurs vind je veel aanbieders bij elkaar.
Laat je niet overspoelen door de hoeveelheid aan informatie. Zoek de beurs die bij jou past. En breng, voor je op pad gaat, jouw vragen en wensen goed in beeld.
Het gratis werkboek Jouw Droomhuis in Beeld helpt je daar bij!
Meld je direct aan en ontvang de link in je mailbox.

met randjes

Plaats een reactie