5 redenen om dit jaar een klushuis te kopen

Al tijden ben je op zoek naar een leuk huis. Maar tóch durf je de stap niet te wagen.
Want hoe stabiel zijn de huizenprijzen nu. Stel dat ze nog verder zakken!
Of gaat je voorkeur toch uit naar een huis dat helemaal af is. Wel lastig, omdat veel huizen net niet aansluiten op jouw stijl. En deze huizen zijn nog steeds erg duur.

frame_klushuis

Maar hou je jezelf niet voor de gek? Want eigenlijk wil je wel weg. Je irriteert je al tijden. Je verlangt naar een plek die echt helemaal aansluit op jouw wensen. En maand op maand stel je jouw droom uit.
In een klushuis kan je je  plannen verwezenlijken. En helemaal naar jouw hand zetten. Zo wordt jouw droom werkelijkheid.

Twijfel je?

Realiseer je dat het kopen van een klushuis juist nu veel voordelen met zich meebrengt.
Hoe lang de huizenmarkt nog in crisis blijft is koffiedik kijken. Toch is niet alleen de lage huizenprijs een groot voordeel om nu te kopen.

Er zijn ook volop aantrekkelijke voordelen aan verbouwen.
Juist in deze tijd. Maak daarom van de crisis jouw geluk!

De voordelen:

1. De huizenprijs is laag

In vergelijking tot een aantal jaar geleden is de huizenprijs gedaald. Fijn voor jou. Bovendien zijn eigenaren die nu eindelijk wel eens van hun pand af willen (of moeten) bereid in de onderhandelingen nog verder te zakken.

2. Het aanbod is groot

Er staan veel huizen te koop. Voor jou is dit een enorm voordeel. Veel keuze dus. Je hebt nu de tijd om volop om je heen te kijken. En de kans het huis te kiezen waarin jij je droomwensen kan verwezenlijken. In tegenstelling tot een aantal jaar geleden. Op de top werden populaire huizen zelfs blind gekocht.

3. Aannemers zijn bereid ook kleinere projecten aan te gaan

Niet alleen op de huizenmarkt is de crisis voelbaar. Ook in de bouw zitten veel mensen om werk verlegen. Bijvoorbeeld aannemers. Tien jaar geleden werd je hard uitgelachen als je bij ze aankwam met een verbouwingsklus. Nu is dat anders. Maak daar dus gebruik van!

Let op! Laat je niet verleiden door de prijzenslag onder aannemers. Vaak genoeg worden er offertes afgegeven die onder kostprijs zitten. Het lijkt aantrekkelijk. Maar  wees je ervan bewust dat dit ten koste gaat van de kwaliteit.

4. BTW is dit jaar laag. 6%

Vanaf 1 oktober 2013 is het BTW tarief voor verbouwen enorm verlaagd. De kosten die je maakt voor aannemer, architect of bouwkundig adviseur zijn van 21% teruggeschroefd naar 6%. Hiermee bespaar je gigantisch op een totale verbouwing.

5. Zo meteen ben je te laat…

Hoe lang de daling van de huizenprijzen nog duurt; niemand weet het. Al meerdere keren is geroepen dat de bodem nu echt in zicht is.
Maar als het eenmaal zover is en de prijzen stijgen, realiseer je dan dat er zomaar krapte kan ontstaan op de woningmarkt. Veel mensen die nu twijfelen zullen direct toeslaan. En bovengenoemde voordelen zullen in een klap verdwenen zijn.

Kortom..

Op dit moment zijn er veel voordelen op te noemen om een klushuis te kopen. Overweeg deze voordelen. Want voor je het weet ben je te laat!

P.s.

Aan de slag met je klushuis? Download eerst GRATIS het werkboek Jouw droomhuis in beeld. Meld je hier eenvoudig aan en ontvang de link in je mailbox.

met randjes

In deze DIY Workshop krijg je volop inspiratie om jouw droom te verwezenlijken!
Meer weten? Lees dan hier verder voor meer informatie.

Heel veel plezier!

handtekening_Lisette

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s